• آیا امکان تکرار زایمان زودرس در بارداری بعدی وجود دارد؟

  • ۳۵ سالمه. دو بار میکرو منفی داشتم. بعد ۱۶ سال ناباروی نامشخص ازطرف خودموهمسرم امسال به طور طبیعی باردار شدم. هفته ۵ لک داشتم که با شیاف پروژسترون تا هفته ۱۶ مشکل برطرف شد. همه چی خوب و نرمال پیش رفت. با سونوی روز لقاح (هفته۳۳)بودم با روز پریود (هفته ۳۵) می شد. ناگهان دچار خونریزی شدید شدم بدون درد و علائم. هفته ۲۸ آزمایش گلوکز و ادرار داشتم که هیچ مشکلی تو آزمایشام نبود. دکتر دکولمان تشخیص داد و عمل اورژانسی. ریه بچم نارس بود. با وجود دستگاه و آمپول هایی که برای ریه تزریق شد دخترم بیشتر از چند ساعت زنده نموند. دکتر گفته بود ۸ ساعت پیش خونریزی داخل شکم شروع شده. در حالی که من علایمی نداشتم. گفتن خون خورده بچه. موقع مای بی بی زیر دستگاه از مدفوعش خون خارج می شده. سونوگرافی هفته ۳۳ هم نرسیدم که چیزی نشون بده. حال سوالم اینه. آیا داخل کیسه آمنیوتیک خون وارد می شه؟ آیا اگر در ماه ۷ بتامتازون تزریق می شد بچه زنده می موند؟ آیا با وجود نداشتن علائم ،جفت سرراهی نبوده که باعث دکولمان شده باشه؟سزارینم به طور عمودیه. آیا بارداری بعدی با عمل عمودی مشکلی ایجاد نمی کند؟ و سوال آخر این که برای بارداری بعدی چه اقداماتی لازم است و چگونه باید تحت نظر بود و چه آزمایشاتی لازم است؟ ممکنه باز تکرار شه؟ ناراحتی روحی گرفتم کاش نمی مرد. دارم عذاب می کشم امیدم نا امیدشده. برای اقدام بعد دو یا سه ماه مشکلی ایجاد نمی شه؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون.

  • با سلام

    1- بله، در صورت دکولمان خونریزی ناشی از جدا شدن جفت هم می تواند وارد کیسه آب شود و هم می تواند از واژن خارج شود. 2- تزریق بتامتازون به رسیده شدن ریه جنین و جلوگیری از خونریزی ها مغزی جنین که 2 عارضه شایع در جنین های نارس است کمک می کند. 3- جفت سر راهی با سونوگرافی کاملاً قابل تشخیص است و علامت بالینی آن خونریزی روشن و بدون درد است. در صورتیکه در سونوگرافی های که در بارداری انجام داده اید جفت تان پایین گزارش نشده باشد، جفت سر راهی برایتان مطرح نمی باشد. 4- برش روی پوست مهم نیست. برشی که روی رحم داده اند، اهمیت دارد. در صورتی که برش روی رحمتان عرضی باشد با سایرین فرقی ندارید اما در صورتیکه برش روی رحم (نه پوست) عمود باشد در آن صورت در بارداری بعد کوچکترین درد زایمان نباید داشته باشید و زایمان طبیعی نیز مطلقاً ممنوع خواهد بود. 5- قبل از اقدام به بارداری بعد باید حتماً یک سری آزمایشات از جمله آزمایش های آنتی فسفولیپید را انجام دهید شانس تکرارش نسبت به افرادی که تا کنون چنین سابقه ای نداشته اند بیشتر است اما بطور کلی در صورت نرمال بودن جواب آزمایشات فوق، احتمال تکرار ناچیز خواهد بود. در دوران بارداری نیز باید دفعات ویزیت بیشتری نسبت به افرادی که چنین سابقه ای نداشته اند، داشته باشید.

پرسش های مشابه

دسته بندی ها